OVER BOUWBEDRIJF GEBR. KLEINJAN

Aansprekende bouwresultaten komen tot stand door vakmanschap, professionaliteit én een sterke betrokkenheid van de bouwer. Eigenschappen die u direct herkent in Gebr. Kleinjan.

Bouwen zit ons in het bloed, het is onze grootste passie. Wij doen het al sinds 1873 en beleven hier elke dag veel plezier aan. Dat heeft ook te maken met de cultuur van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen die vaak al lange tijd bij ons werken. Samen zijn wij gewend om de lat hoog te leggen. Zowel wat de organisatie- en bouwkwaliteit als wat de service aan onze klanten betreft.

Open en klantgericht

Herkenbare, hoge kwaliteit leveren binnen de doelstellingen en het budget van de opdrachtgever: dát is onze drijfveer. Het heeft ons gemaakt tot wat we zijn, namelijk een modern bouwbedrijf met:
• een platte organisatie
• een nuchtere mentaliteit
• korte lijnen
• een open cultuur.

Met uiteraard aandacht voor u als klant, uw wensen en uw belangen. In alle fasen zijn wij duidelijk in wat we zeggen en wat we doen. Met afspraken die we nakomen. Welkom bij Gebr. Kleinjan!

Historie

Het begon in 1873 als nevenactiviteit van een boerenzoon. Inmiddels is Gebr. Kleinjan een moderne en professionele onderneming met circa 15 medewerkers.

Vanaf 1873 werkte Teunis KleinJan op de boerderij aan de Kruimersweg. Om ook in de stille wintermaanden brood op de plank te hebben, begon hij met de reparatie van boerenwagens en met klein onderhoud van nabijgelegen woningen. Dit legde uiteindelijk de basis voor het bouwbedrijf waarvan inmiddels de vijfde generatie het stokje heeft overgenomen.

Samenwerking

Door de jaren heen heeft de cultuur van het familiebedrijf niets aan kracht ingeboet. De band mét en tússen onze medewerkers zorgt voor een betrokkenheid en arbeidsmentaliteit die hout snijdt. We willen in goede samenwerking resultaten neerzetten waar zowel wij áls onze klanten trots op kunnen én mogen zijn. Dat is en blijft voor ons van alle tijden.

Bouwbedrijf Gebr. Kleinjan