Werkwijze Gebr. Kleinjan:

Stap 1 – De kennismaking

U heeft bouwplannen en bent op zoek naar een aannemer.
Dan kunt u met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak.
Wij komen dan bij u langs en tijdens dit gesprek worden uw plannen en wensen doorgenomen.
Dit doen wij aan de hand van een checklist die wij met u doornemen.
Mocht u nog geen tekeningen hebben, wij hebben contacten met verschillende architecten die een ontwerp passend bij uw wensen kunnen maken.
De aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning) kunnen wij ook voor u verzorgen.

Stap 2 – Offerte

Wij maken een vrijblijvende prijsaanbieding aan de hand van de tekeningen en de door u verstrekte gegevens.
Binnen 2 tot 4 weken kunnen wij deze prijsaanbieding klaar hebben en kan een vervolgafspraak met u gemaakt worden.

Stap 3 – Bespreking/onderhandeling

Wij komen bij u langs om onze offerte uitgebreid met u door te nemen, zodat u precies weet wat u aangeboden wordt.
Wij laten onze aanbieding bij u achter en geven u de tijd om deze nogmaals te bekijken en te vergelijken. Indien gewenst kunnen er onderdelen aangepast of gewijzigd worden.

Stap 4 – Contract

Als u besluit met ons verder te gaan, wordt er een aannemingsovereenkomst opgesteld en ondertekend.
Wij starten met de werkvoorbereiding en maken vervolgens een planning. Aan de hand van deze planning kunt u altijd zien wat wanneer staat te gebeuren en wanneer uw nieuw(ver)bouw klaar kan zijn.

Stap 5 – Uitvoering

Tijdens de uitvoering hebben we regelmatig contact, hierbij wordt de voortgang op de bouwplaats besproken en bekeken en kijken we tevens vooruit naar de komende bouwactiviteiten. Wij adviseren u over de beslissingen die genomen moeten worden.

Stap 6 – Oplevering

Uw nieuw(ver)bouw wordt opgeleverd.
Alle onderdelen worden samen met u doorlopen en bekeken,  Eventuele op- of aanmerkingen worden genoteerd. Mocht u tijdens de bouw of oplevering een externe bouwtoezichthouder willen inschakelen, is dit voor ons geen probleem. U krijgt van ons een uitgewerkt opleveringsrapport toegezonden en wij zorgen ervoor dat alle opleveringspunten zo snel mogelijk worden opgelost.

Stap 7 – Meer- en minderwerk

Tijdens het gehele bouwproces wordt al het met u besproken meer- en minderwerk schriftelijk vastgelegd.
Wij voeren dit slechts uit na schriftelijke goedkeuring uwerzijds. Wij versturen de factuur van het meerwerk wanneer het meerwerk gereed is, dit  zodat u aan het einde van de bouwperiode niet voor verrassingen komt te staan.

Timmerfabriek

Ons bouwbedrijf beschikt over een eigen timmerfabriek, waarbij het ambacht nog hoogtij viert. Het grote voordeel van een eigen timmerfabriek is dat wij op deze manier de kwaliteit optimaal beheersen. Ook is er meer flexibiliteit mogelijk in de planning en de productie.

De houten elementen die wij toepassen worden geproduceerd in onze eigen timmerfabriek. Denk hierbij aan:

  • kozijnen
  • ramen
  • deuren
  • dakkapel
  • topgevel
  • houten serre

Ook zijn wij in staat om bijvoorbeeld een complete schuur te produceren die op de bouwplaats in onderdelen gemonteerd kan worden.

timmerfabriek

Flexibiliteit

De beschikking over een eigen timmerfabriek bevordert de efficiency en de flexibiliteit. Doordat wij alle bouwprocessen in eigen beheer houden, onafhankelijk van derden, kunnen we de meest efficiënte planning opstellen. Niet minder belangrijk is de flexibiliteit: door de eigen timmerfabriek zijn wij zelfs tijdens de bouw in staat om aanpassingen of specifieke wensen van de klant door te voeren.

timmerfabriek